top of page
Inge gezichtsmassage.jpg

"Ik heb een heerlijke massage gehad om helemaal te ontspannen.

Na de massage had ik een volledig ontspannen gevoel.

Ook de sfeer dat gecreëerd wordt door Jessica met muziek en rustig instructies geven was erg fijn.

Erg professioneel en relaxt." - Rahelle

~

(foto) "Dit was lekker ontspannen. Jouw handen doen goed werk." - Inge
 

Natural healing touch! A relaxing and rejuvenating massage that released unnecessarily accumulated tension from my body and calmed my mind.  Jess has that inborn talent of caring about people that makes her presence an invitation to unwind. And, obviously, her study and practice of massage skills have honed this talent into a naturally healing touch.

- Vikas

"Handen van goud"

- Parviz

~

Tijdens mijn zwangerschap had ik extra behoefte aan een ontspanning. Ik heb de massage, in combinatie met reiki, bij Jessica zeer fijn ervaren, ik voelde mij daarna helemaal opgeladen, fysiek en mentaal. Zeker aan te raden als een manier om tot rust te komen in de spannende en vetantwoordelijke periode van zwangerschap.

- Svetlana

"De ruimte ervaarde ik als prettig. Ook fijn dat je tijdens het uitkleden even thee ging zetten en me even privacy gaf. De muziek stond rustig wat ik zelf prettig vind, en het was warm genoeg.

Ik vond het fijn dat je voor de tijd even rustig de tijd nam om kort te vertellen wat je ging doen. Ik vond de hand massage verrassend fijn, ik had het nog nooit gehad. Het geeft echt ontspanning. Als ook de hoofdmassage.

Ik vond het juist prettig de afwisseling tussen meer en minder druk zetten tijdens de massage. Je nam de tijd en je straalde zelf ook rust uit." - Barbara

"Ik vond de ruimte heel prettig, aangename temperatuur, fijn licht, fijne sfeer.

Ik voelde mij op mijn gemak. Je bent makkelijk in de omgang. De tafel lag goed. Het voelde aangenaam warm. Feedback was prima, had van mij zeker niet meer gehoeven.

 

Ik voelde me écht ontspanning, zoals ik al aangaf ben ik gevoelig voor kietelen, maar hier totaal geen last van gehad. De massage had van mij oneindig mogen duren, maar dat lag niet aan de afbouw ;)

Ik vond het heel aangenaam, heel ontspannend.
Kom zeker een keer terug!" -Keleigh

Image by Simon Wilkes

“Deze massage heeft ervoor gezorgd dat ik mijn gedachten/zorgen even opzij kon zetten. En dat is vaak al lastig om zelf te doen, laat staan dat een ander dit lukt.

Jessica heeft een sfeer gecreëerd waar geur, verlichting, geluid en temperatuur samen een perfect combinatie vormen.

Langzaam spieren masseren, een zachte en niet te vette olie zorgen voor een druk waar ik snel door kan ontspannen.

Uitstekende technieken, ervaring, materiaal en communicatie is wat Jessica te bieden heeft voor een perfect massage.”

- F. Gutierrezardts

Met de massage raak ik in een meditatieve staat, het geeft een diep ontspannend gevoel waardoor ik 's avonds heel goed slaap.

De hoofdmassage vooral vind ik echt heerlijk. Jessica weet een fijne sfeer te brengen door gebruik te maken van licht, muziek en geur. Ze is rustig en maakt dat ik mij op mijn gemak voel. Het theetje na afloop is altijd een mooie afsluiter van de massage. - Morteza

The moments for me package was exactly what I needed. Not only was the massage extremely relaxing, Jessica provided great information for my personal wellbeing and served up a wonderful lunch at the end of the session.

Thank you again for a wonderful Saturday morning

 - Tiffany

De massage van Jessica is een aanrader. Met aandacht heeft ze een uur lang mijn rug, benen en hoofd gemasseerd. Na de behandeling voelde ik mij een stuk lichter. Alsof ze ergens wat zwaarte heeft weggehaald. Jessica is een masseur die echt de volle aandacht heeft bij haar professie. Dankjewel voor deze ervaring, Jessica!

-Birgit

bottom of page