top of page
massage 1.jpg

Massage

De massages die ik geef, geef ik met volle aandacht en heel veel liefde. Zoals je elke dag weer met een ander gevoel opstaat, is een massage bij mij nooit hetzelfde. We kijken samen in het moment wat jij nodig hebt, waar jouw lichaam (fysiek en energetisch) om vraagt. 

 

Vooraf vraag ik je om een intentie in te zetten. Dit mag je uitspreken, maar dat hoeft niet. Als deze maar duidelijk is voor jou. En als dit niet lukt dan kijken we daar daar samen naar. Het hoeft niet groots te zijn, alles is goed.

 

De massage is altijd in afstemming met elkaar. Jouw grenzen, evenals die van mij, zijn een essentieel onderdeel van de massage. Centraal staan: verzachting, vertraging en alles met aandacht. Voel je welkom met alles wat er wil zijn.

 

Een massage duurt zo'n 1,5 uur waarbij je na afloop de tijd krijg om rustig bij te komen en eventueel te delen.

Korter kan natuurlijk ook. Wel raad ik je aan om tijd te nemen voor lichaamsgerichte therapie. Soms heeft je lichaam en geest iets langer nodig om in een aanraking of ander soort beweging te zakken.

Massage kan een ontdekkingsreis naar jezelf zijn, waardoor je merkt hoe het aanvoelt meer ontspannen en in harmonie met jezelf te zijn en het goede gevoel te hebben van een lichaam dat vrij kan ademen, vrij kan staan en bewegen.

Heb jij een terugkerende (fysieke) klacht waar je verlichting in zoekt? Wil je meer ruimte in je hoofd of meer stroming in je lichaam? Of heb je simpelweg behoefte aan diepe ontspanning? In een uiterst ontspannen staat van zijn kan ons lichaam opladen, loslaten en helen.

 

 

 

 

Tijdens mijn behandelingen maak ik gebruik van uiteenlopende technieken zoals deep tissue-, trigger point-, chakra-, drukpunt- en ontspanningsmassages. Ook pas ik regelmatig mijn kennis als epigenetisch therapeut toe (voeding en supplementen advies), of integreer energiewerk in mijn behandelingen.

Ben je zwanger? Kom gerust langs voor een behandeling (wel pas bij aanvang tweede trimester). Klik hier voor meer informatie.

Kinderen hebben ook veel baat bij een massage. Daarvoor gebruik ik massagetechnieken geïnspireerd door Shantala Massage. Klik hier voor meer informatie.

De massage is inclusief een kruidendrankje en een stuk fruit.

Naast masseren ben ik ook werkzaam als Epigenetisch therapeut. Voor vragen over leefstijl, voeding en / of supplementen kun je bij mij terecht of reserveer een 'Moment voor Jou Pakket', waarbij ik een Massage, Reiki, Gezonde lunch en voedingsadvies combineer.

Klik hier voor meer informatie over de verschillende soorten massages, prijs en tijdsduur.

Of reserveer hier jouw behandeling naar keus.

**Contra-indicaties

Sommige behandelingen hebben zoals ze noemen contra-indicaties. Dat betekent dat niet iedereen ze mag ondergaan. Omdat we spreken van absolute contra-indicaties en plaatselijke contra-indicaties, staat dit niet standaard in de beschrijving. Koorts en griep zijn altijd indicaties waarbij er nooit gemasseerd mag worden. De afspraak dien je dan altijd af te zeggen. Ook mag je geen 2 behandelingen op een dag ondergaan. Je lichaam is daarna namelijk druk bezig met in balans komen.

Image by Conscious Design
bottom of page