top of page
massage 1.jpg

Massage & Energiewerk

Je lichaam bezit enorme kracht en wijsheid en kan duidelijk aangeven waar een disbalans heerst. Heb je pijn? Slaap je slecht? Of ervaar je andere klachten waardoor je je niet lekker voelt? Het zijn allemaal signalen van het lichaam dat er ‘iets’ in je leven niet stroomt en waar aandacht gevraagd wordt.

Massage kan een ontdekkingsreis naar jezelf zijn, waardoor je merkt hoe het aanvoelt meer ontspannen en in harmonie met jezelf te zijn en het goede gevoel te hebben van een lichaam dat vrij kan ademen, vrij kan staan en bewegen.

Heb jij een terugkerende (fysieke) klacht waar je verlichting in zoekt? Wil je meer ruimte in je hoofd of meer stroming in je lichaam? Of heb je simpelweg behoefte aan diepe ontspanning? In een uiterst ontspannen staat van zijn kan ons lichaam opladen, loslaten en helen.


 

Intuïtieve healing

Tijdens de massage werk ik op gevoel en combineer dat met de kennis die ik heb. De behandelingen zijn dus nooit hetzelfde.

 

Tijdens mijn behandelingen maak ik gebruik van uiteenlopende technieken zoals deep tissue-, trigger point-, chakra-, drukpunt- en ontspanningsmassages. Ook pas ik regelmatig mijn kennis als epigenetisch therapeut toe (voeding en supplementen advies), of integreer energiewerk in mijn behandelingen.

Ben je zwanger? Kom gerust langs voor een behandeling (wel pas bij aanvang tweede trimester). Klik hier voor meer informatie.

Kinderen hebben ook veel baat bij een massage. Daarvoor gebruik ik massagetechnieken geïnspireerd door Shantala Massage. Klik hier voor meer informatie.

 

De massage is inclusief een kruidendrankje en een stuk fruit.

Naast masseren ben ik ook werkzaam als Epigenetisch therapeut. Voor vragen over leefstijl, voeding en / of supplementen kun je bij mij terecht of reserveer een 'Moment voor Jou Pakket', waarbij ik een Massage, Reiki, Gezonde lunch en voedingsadvies combineer.

Klik hier voor meer informatie over de verschillende soorten massages, prijs en tijdsduur.

Of reserveer hier jouw behandeling naar keus.

Image by Conscious Design
bottom of page