top of page
ruimte ngein.jpg

"Ik heb een heerlijke massage gehad om helemaal te ontspannen.

Na de massage had ik een volledig ontspannen gevoel.

Ook de sfeer dat gecreëerd wordt door Jessica met muziek en rustig instructies geven was erg fijn.

Erg professioneel en relaxt." - Rahelle

 

 

Aanraking zorgt ervoor dat je je geliefd voelt


Bij huid op huid contact komt er oxytocine vrij. Een hormoon dat een bijdrage levert aan je geluksniveau. Oxytocine wordt daarom ook wel eens het gelukshormoon genoemd. Hoe het precies werkt, daar is de wetenschap nog niet over uit. Het is wel duidelijk dat oxytocine bijdraagt aan ontspanning, stress verlagend werkt en de sociale interactie en het scheppen van een band tussen twee mensen.

Aanrakingen versterken je immuunsysteem


Een liefkozende aanraking of een zachte knuffel zorgen ervoor dat je lichaam zich ontspant. Dat heeft een positief effect op het herstel van je lichaam. Aanrakingen kunnen op die manier zelfs pijn verminderen en het immuunsysteem versterken. Uit een onderzoek is gebleken dat mensen die vaak knuffelen een lagere bloeddruk en hartslag hebben. Webredacteur Shirley: 'Ik kan me nogal makkelijk laten opjagen, of ongeduldig worden, maar zodra ik de armen van mijn vriend om mij heen voel, ben ik meteen een stuk meer ontspannen.' - Sante

Drukpunten .jpg

Voel je welkom in mijn massage praktijk in Nieuwegein, Utrecht en omgeving.
In een rustige en warme ruimte breng ik je lichaam en geest volledig in ontspanning. Ook een massage aan huis/op locatie is mogelijk. Neem voor meer informatie contact op.

 

   

Wil je me nog wat beter leren kennen of ben je nieuwsgierig hoe ik mijn dagelijks leven in vul?

Via de Instastories en in mijn feed deel ik dingen die me bezighouden en -net als in mijn echte leven- lopen op Instagram mijn werk en privé nog wel eens door elkaar heen. Bereid je voor op inspirerende quotes, boeken, dans, massage, -en filmstips, foto's van gerechten en nog veel meer!

bottom of page