top of page

Sjamanistisch consult
Krachtdieren
Spirithelpers
Natuur(elementen)
Klanken

'Nu twee keer bij Jessica geweest voor en soul retrieval.

Ik ben echt vanaf de eerste keer veel meer ontspannen en ervaar veel meer innerlijke rust en zelfvertrouwen. Jessica begeleidt dit super goed, ik heb een heel goed en vertrouwd gevoel bij haar.' - M.A.

Zo'n twee jaar geleden ben ik gestart met de opleiding 'Sjamanistisch practitioner' bij Definest. Nu kun je je afvragen of je jezelf wel sjamaan kunt noemen daarna, aangezien dit vaak binnen een tribe wordt doorgegeven...maar een mooie innerlijke reis is het zeker geweest en ik heb ontzettend veel mogen leren.

 

Ik heb met verschillende rituelen gewerkt, denk daarbij aan trancereizen maken en werken met je krachtdieren. Maar ook behandelingen geven en ontvangen. Tijdens deze twee jaar voel ik mij nóg meer verbonden met de natuur(elementen) en ben ik een grote bubbel van liefde geworden. Ik ervaar zoveel meer compassie naar mijzelf toe en dat raakt direct iedereen in mijn omgeving.

 

Er zijn drie thema's die zijn blijven hangen en waar ik ook mee werk in mijn praktijk. De reis van sterven en dood (het begeleiden en helpen met overgaan), heling met spiritueel licht en de soul retrieval. Hieronder vertel ik je daar in het kort meer over. 

De reis van sterven en dood

Voor veel mensen is het idee van 'dood gaan' beangstigend. Ik begrijp dat heel goed aangezien ik zelf ook de angst heb ervaren. Nu weet ik gelukkig dat overgaan niet 'eng' hoeft te zijn maar heel mooi en liefdevol. Met verschillende rituelen en begeleiding kun jij/of iemand die je kent begeleidt worden met dit proces. Wil je hier meer over weten dan vertel ik je daar in een persoonlijk (telefoon) gesprek graag meer over. Ieders reis is persoonlijk. Daarom kies ik ervoor om geen standaard weg/tarief te benoemen. Die creëren wij samen.

 

Heling met spiritueel licht

Voor heling met spiritueel licht verwijs ik je graag door naar de pagina over Reiki, de liefdevolle universele energie waar ik mee werk. Tijdens deze (en al mijn behandelingen) word ik bijgestaan door mijn spirit helpers (gidsen), krachtdieren en de natuurelementen. Belangrijk om te weten is dat ik niet degene ben die jou heelt, dat doe je namelijk zelf. Je kunt mij zien als een instrument die ingezet wordt om de energie door te geven, het het zelfhelend vermogen aan te wakkeren. Tarief € 75, - 60 min.

 

 

Soul retrieval

De soul retrieval heeft een bijzonder plekje in mijn hart. Het heeft mijn leven compleet veranderd. Het is een reis die je maakt om verloren zielendeeltjes te vinden en terug te brengen. Dit kan gaan om het vertrouwen wat je ooit bent verloren, het gevoel dat je hier niet thuis hoort of bijvoorbeeld de angst om te falen. En zo zijn er honderden redenen waarom jij je op dit moment niet volledig 'thuis' voelt in je eigen zijn. Het gevoel dat het niet helemaal stroomt of dat je een pad bewandelt wat niet bij je past.

 

Vaak raken we deze delen kwijt als we jonger zijn. Dit kan door trauma, oorlog, pesten op school of iets anders wat je geraakt heeft, waardoor jij jezelf moest beschermen. Binnen de westerse psychologie benoemt men dit fenomeen 'dissociëren'. Door Soul Retrieval kan een sjamaan of sjamanistisch practitioner een zielendeel op sporen en de verloren gegane positieve essentie en kracht terug brengen.

Wil je hier meer over weten dan vertel ik je daar in een persoonlijk (telefoon) gesprek graag meer over. Ieders reis is persoonlijk. Tarief € 105, - 1,5 uur.

Lichaamswerk zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Mocht je er financieel niet uitkomen dan ga ik graag met je in gesprek voor mogelijkheden. 

Wanneer je zelf niet kan reizen, kan een consult thuis plaatsvinden.

Advies:
Omdat de uitwerking direct na een heling per individu varieert, van subtiel tot intensief, kun je iemand meenemen, die je na de sessie naar huis kan rijden. Laat mij vooraf even weten of je alleen komt of dat je iemand mee neemt.

sjamanisme.jpg
bottom of page