top of page
Image by Ale Romo Photography

WAT MEER OVER ONS

Samen met mijn moeder op de kermis toen ik vijftien jaar was, besloten we een sta caravan binnen te treden waar een medium gratis readings aanbood. Leuk dachten we, dat gaan we doen! Ze vertelde bijzondere dingen over mijn oma, dingen die zij simpelweg niet kon weten. Naast mooie berichten van mijn oma – die in dat jaar overleed – vertelde ze mij ook over de kracht die ik bij mij droeg in mijn handen. Ze gaf aan dat ik daar echt iets mee mocht gaan doen. Zo gezegd zo gedaan, niet eens bewust, maar jarenlang heb ik in de keuken gestaan en met voeding gewerkt. Intuïtief koken noem ik het, met recepten kan ik namelijk niet overweg.


Na acht jaar met veel plezier in de keuken gestaan te hebben is het tijd voor een nieuwe richting die mooi aansluit op alles wat ik aan kennis en wijsheid heb opgedaan wat betreft intuïtief werken, namelijk: leren masseren. Dit jaar rond ik de opleiding tot Massage Therapeut af en ik kan niet wachten om de kracht van mijn handen te delen met jou.

Bij mij kun je terecht voor:

❤ Ontspanningsmassage

❤  Intuïtief masseren

❤ Zwangerschap, Kind & Baby massage

❤ De wonderlijke kracht van aanraking binnen de complementaire zorg

Image by alan caishan

Wat betekent intuïtief masseren?

Een intuïtieve massage is een holistische massage die er op gericht is om lichaam en geest te laten ontspannen. Tijdens deze massage volg ik niet een vast schema, maar laat me met volledige aandacht leiden door mijn eigen creativiteit en intuïtie. Intuïtieve massage zoals ik hem geef is een holistische massage en richt zich niet alleen op het lichaam, maar heeft ook tot doel om de balans op geestelijk en emotioneel niveau te herstellen en te ontspannen.

bottom of page